Dockskin nu in handige 1 kg knijpfles

04.04.2017
door Dirk Jan Karsten Luchtdichtshop
dockskin 1kg fles

Dockskin is een primer die gebruikt dient te worden voor het versterken van stoffige en/of vezelige ondergronden zoals houtvezelplaten (zachtboard), gipsvezelplaten, cementvezelplaten, pleisterwerk, stukadoorswerk, steenachtige ondergronden en beton. Ideaal als primer voor Wigluv, Rissan en eventueel Fentrim.

Nu dus naast de 4 kg emmer, ook verkrijgbaar in handige hersluitbare knijpflessen. Met deze vernieuwde fles van 1 kg is het heel eenvoudig de primer nauwkeurig aan te brengen zonder geknoei. Spuit voldoende Dockskin uit de fles en strijk het uit met een kwast of roller. Even 10 minuten aan laten drogen en je ondergrond is klaar om te plakken!

Normaal gesproken kunnen alle Fentrim banden zonder primer worden aangebracht op kalkzandsteen, SBS-blokken, beton en vrijwel alle andere steenachtige ondergronden. In geval van beton komt het een enkele keer voor dat deze 'verbrand' is, hoe vaak je ook veegt of stofzuigt, het oppervlak blijft stoffig. Dockskin biedt dan uitkomst! Even instrijken met de primer en ook hier zit Fentrim muurvast.