Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Nieuwe vertegenwoordiger SIGA Zwitserland

08.10.2015
by Dirk Jan Karsten Luchtdichtshop
Nieuwe vertegenwoordiger SIGA Zwitserland
Sinds 1 oktober 2015 is er voor Nederland een nieuwe vertegenwoordiger van SIGA Zwitserland. Jan-Peter de Jong zal met ingang van die datum David Suedfels vervangen. David is nu actief in Duitsland als technisch adviseur grote projecten. 

In Jan-Peter hebben wij een uiterst kundige en betrouwbare partner getroffen. Samen kunnen we u helpen bij het luchtdicht maken van uw bouwproject. Door zijn ruime ervaring in de Nederlandse bouwpraktijk weet hij net als Dirk Jan precies waar het om gaat. Kwalitatief perfecte producten zijn belangrijk. Maar het op de juiste wijze en op het juiste moment aanbrengen van deze producten is eigenlijk nóg belangrijker.

jan-peter-de-jong-siga-en-dirk-jan-karsten

Neem contact met ons op en Dirk Jan of Jan-Peter komt bij u langs en vertelt u alles over luchtdicht bouwen, de producten van SIGA en het vakmanschap dat luchtdicht bouwen vraagt van u of uw medewerkers. 

Neem nu contact op!